viernes, 15 de febrero de 2013

1º Carta compromís


Benvolgudes famílies:


La Llei d’educació de Catalunya estableix la carta de compromís educatiu com un element capaç de potenciar la participació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles. És, com diu la LEC, el millor instrument per assolir un entorn de convivència i respecte a les escoles i instituts.

La família, l’escola i la comunitat educativa tenen una responsabilitat concreta en l’educació dels infants. La carta de compromís educatiu és, precisament, el document que formalitza aquesta necessària col·laboració: posa les bases del treball comú per afavorir el desenvolupament de l’ alumnat i el seu èxit educatiu.

Els pares, mares o tutors, per part de la família, i els responsables dels centres, hauran de signar la carta . En anys posteriors, es signarà en el moment en què l’alumne es matriculi per primera vegada al centre.

L'objectiu del document és incentivar la implicació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles i aconseguir determinats compromisos per part dels centres a favor d’un entorn de convivència i respecte que faciliti les activitats educatives.

Aquesta carta s’haurà de retornar a l’escola signada abans del dimarts 8 de febrer i es guardarà al centre.


ATENTAMENT

L’ EQUIP DIRECTIU